Lånke Musikkforening gjennomførte lørdag 12.12.09 sin tradisjonelle førjulsrundtur i Lånke og Elvran med den vanlige stopp og opptreden på skotthyllbanen. Selv om været ikke viste seg fra fra den beste side var det god stemning blandt de få som møtte opp. De koste seg med gløgg og pepperkaker til liflige toner fra Musikkforeningens nypussede messinginstrumenter.

Et trivelig tiltak, som Sortasbyggene kanskje vil gjøre mere ut av neste år?

se bilder...

Sortasgernda representert med 2 lag i årets Quiz på Banken Bar (Våren 09)

Så er årets Quiz igang på Banken Bar igjen. Sortasgrenda er nå representert med 2 lag. Foruten Sorta United med Svein Erik Gjølmesli som ankermann som har deltatt i flere runder og hevdet seg godt i toppen, stiller nå også Sortasringen med Morten Onsøien som kaptein. Det var en tøff åpning på årets runde med rekordmange lag (22 lag) på startstreken. Sorta United hang godt med og endte til slutt på en 5 plass, fattige 3 poeng etter vinnerlaget Roalds disipler. Nykommerne Sortasringen endte på en respektabel 10. plass. Quiz'en vil gå over 10 runder med finale til slutt. Vi krysser fingrene og ønsker begge lag lykke til i neste runde. (15.01.2008)

Sterk innspurt for Sorta United i finalen (Høsten 2008) !!

Etter en delt 4. plass i finalerunden, klatret Sorta United oppover på resultatlista og endte til slutt på 6. plass sammenlagt i høstens Quiz-runde på banken bar. Roalds Disipler og The Bård Ones som kom på henholdsvis første- og andreplass var i en klasse for seg. Sorta United fikk uheldigvis en dårlig start i første runde og bortsett fra en laber 5. runde, beit de godt fra seg de øvrige rundene. Hadde laget kommet noe bedre ut i disse 2 rundene ville de ha vært oppe å luktet på bronseplass. I den 7. runden kom faktisk Sorta United på delt førsteplass. Konkurransen var tøff og spørsmålene vanskelige.
Vi gratulerer Svein Erik Gjølmesli med kompani med resultatet. (23.11.2008)